Een tekst of tekening op een ring

Een heel persoonlijk sieraad dat je iemand kunt geven is een ring met daarop een persoonlijke tekst. Dat kan tegenwoordig zelfs dankzij lasertechnieken in jouw eigen handschrift worden gegraveerd.


Het kan zelfs nog mooier, met de zogenaamde drawring. Dit is een ring met daarop een zelfgemaakte tekening. Een leuk cadeau voor kinderen om met bijvoorbeeld vaderdag, moederdag, kerstmis of een verjaardag aan hun ouders cadeau te doen.Teksten en tekeningen kunnen via moderne lasertechnieken heel nauwkeurig in een ring worden gegraveerd. Alle teksten en tekeningen zijn mogelijk, mits ze natuurlijk om de ring passen. De teksten kunnen horizontaal of vertikaal op de ring worden aangebracht.

Kijk voor prijzen en meer informatie bij de beste online aanbieders van gegraveerde ringen. Er zijn gouden en zilveren tekstringen en drawringen te koop in diverse formaten, zowel breed als smal. Daarbij bieden de brede ringen natuurlijk meer ruimte voor een tekst of afbeelding.

Een tekstring of drawring is een heel mooi persoonlijk cadeau voor valentijnsdag, een trouwdag, een verloving,vaderdag, moederdag of een andere gelegenheid. Maar de ringen zijn ook zeer geschikt als trouwring, verlovingsring of vriendschapsring.