Persoonlijke skin voor computer, telefoon of andere gadget

Op zoek naar een leuk origineel cadeau? Wat dacht je van een skin? Je hebt tegenwoordig skins (covers) voor ongelofelijk veel apparatuur.


Voor telefoons en laptops natuurlijk, maar ook voor tablets, camera's, mp3-spelers, spelcomputers en zelfs voor Senseo koffiezetters en Ikea tafels. Extra leuk is dat je ook skins kunt laten maken van eigen foto's.

Met een eigen foto en eigen teksten maak je van zo'n skin een heel persoonlijk uniek cadeau. Leuk als cadeau voor Valentijnsdag, maar ook voor een verjaardag of Sinterklaas. Iedereen heeft wel een gadget waaraan hij of zijn verslingert is, en met een mooie skin denkt deze persoon altijd aan de gulle gever.

Kijk bij de beste aanbieders van skins voor duizenden design skins in alle stijlen. Van mooie foto's tot patronen en abstracte kunstwerken. Natuurlijk kun je ook je eigen foto's of tekeningen gebruiken als skin. Deze wordt dan professioneel op een vinyl sticker afgedrukt.


Voor wat betreft de formaten van deze stickers. Je hoeft alleen aan te geven voor welk apparaat de skin bedoeld is. Er zijn duizenden telefoons, computers, mediaspelers, gameconsoles, camera's, koffiezetters en andere gadgets beschikbaar. Kies het juiste apparaat en je hoeft zelf geen formaten voor de skin op te geven.

Een skin is een geweldig cadeau om te krijgen. De ontvanger ziet de skin altijd als hij zijn gadget gebruikt en er is zoveel keuze uit mooie skins dat er altijd wel een geschikte skin te vinden is. En met een persoonlijke foto en tekst maak je er helemaal een mooi persoonlijk cadeau van.

Kijk in het hierboven genoemde overzicht van beste aanbieders voor alle skins en mogelijkheden.