Met z'n allen bonbons maken

Een leuke cadeautip voor een cadeau om met een groep vriendinnen te geven (en om natuurlijk allemaal mee te doen) is een Workshop Bonbons maken. Het kan een heerlijk onderdeel vormen van een vriendinnendag.

Leuke tip voor een vriendinnendag
De workshop vindt plaats in Valkenswaard en in die omgeving is veel te beleven, en zijn volop gezellige restaurants en kroegjes voor een compleet feestprogramma.

Maar nu eerst over de workshop bonbons maken: Je wordt in Valkenswaard feestelijk onthaalt met een kop koffie of thee, en natuurlijk met een overheerlijke bonbon, de eerste van de dag! Ondertussen volgt er een korte inleiding over chocolade en bonbons. Maar hoe interessant deze informatie ook is, en hoe leuk hij ook gebracht wordt, we willen natuurlijk zelf met chocolade aan de gang en bonbons maken!

Zelf bonbons maken
Dat betekent een bonbon in vorm brengen. Deze vullen met een smeuïge vulling en je creatie dichtstrijken met chocolade. De bonbon gaat dan de koeling in en je kan verder met je volgende meesterwerkje.

Als de eerste bonbon uit de koeling komt ga je aan de gang met marsepein, een spuitzakje en een bakje chocolade om de bonbon in te dopen. Aan het eind van de workshop vertrekt iedere deelnemer naar huis met een zakje zelfgemaakte bonbons.

Hier vind je alle informatie