Een persoonlijke wenskaart met zelf ingesproken bericht

Stuur iemand een heel persoonlijke wenskaart. Een wenskaart die niet alleen een foto van jou bevat, maar ook een gesproken bericht dat alleen voor hem of haar bedoeld is. Als de ontvanger de wenskaart opent klinkt er een door jou ingesproken bericht. Via internet kun je deze kaarten naar iemand laten versturen.

Wenskaart inspreken via de telefoon
Bij YourSurprise kun je deze persoonlijke wenskaarten met ingesproken bericht bestellen. Je upload tijdens de bestelprocedure een eigen foto en koppelt deze aan de door jou gekozen vormgeving. Via de telefoon spreek je vervolgens een bericht in. YouSurprise voegt dit alles samen tot een heel persoonlijke wenskaart met foto en ingesproken bericht.

Luxe persoonlijke wenskaarten met jouw stem
De wenskaarten die je persoonlijk ingesproken bericht bevatten zien er schitterend uit. Het zijn luxe opvouwbare kaarten met een stijlvolle vormgeving waarin de eigen foto mooi uitkomt. Maar het persoonlijk ingesproken bericht is natuurlijk hetgeen wat deze wenskaarten van alle andere kaarten onderscheidt.

Leuk voor bijvoorbeeld een verjaardag of valentijnsdag
Met een prijs van 7,95 euro is een persoonlijke wenskaart met ingesproken bericht niet eens zo veel duurdere dan een gewone luxe wenskaart. De kaart wordt voor dat geld ook nog naar de ontvanger gestuurd.

Hier vind je alle informatie