Masterflirt: Cadeau voor een single

Masterflirt is een serie boeken en CD's over het verleiden  veroveren en temmen van vrouwen en mannen. Een top cadeau voor een single man of single vrouw.


Hoe versier je een vrouw of man? Dat is het thema van de Masterflirt boeken en CD's. Een leuk cadeau voor een single.

De Masterflirt boeken van Tijn van Ewijk hebben titels als "hoe verleidt je iedere vrouw" en "hoe vind en bind je die vent". Het gaat over het krijgen van dates via datingsites, het verleiden van de date als deze voor je zit en het lezen van de lichaamstaal van je dates.


Online daten, behoor tot de succesvolle 5 procent

Wist je dat bij daten maar 5 procent succesvol is? Gelukkig zijn er goede tactieken waarmee jij makkelijk bij de 5 procent kunt horen.


Masterflirt Online Daten is een praktische handleiding voor het met succes krijgen van een date en het succesvol laten verlopen van deze date. Met voorbeelden en tips voor het leggen van het eerste online contact met een vrouw, via een leuke blind date, tot het haar succesvol versieren tijdens deze date.

De single die dit boek cadeau krijgt zal behoren tot de kleine minderheid die online succesvol is in daten. Een single man kan je geen beter cadeau geven!


Zo kun je iedere vrouw krijgen!

Masterflirt Zo Verleid Je Iedere Vrouw is een heel succesvol boek van Tijn van Ewijk voor eveneens succesvol daten. Dit boek vertelt de single man hoe hij iedere vrouw kan krijgen waar hij haar wil.


Van een openingszin die wel echt werkt, tot het samen hebben van een leuke en gezellige blind date. Dit boek vertelt je de trucs van het succesvol versieren. Iedere man kan een onweerstaanbare man worden met de juiste tactiek.


Vind en bind die vent!

Hoe vindt en bindt je die vent. Ook voor vrouwen heeft Tijn van Ewijk een broek geschreven, dat ook als luisterboek verkrijgbaar is. Het perfecte cadeau voor de single vrouw.


Masterflirt, hoe vind en bind je die vent, is een cursus kerel krijgen, kerel vasthouden en kerel nooit meer laten gaan. Niks bindingsangst bij die vent, zo maak je hem verslaafd aan jou.

Geef dit boek aan die single vriendin en goede kans dat ze later geen single vriendin meer is (maar wel een vriendin hoor!).