Bloementaart. Een feestelijk boeket.

Een boeket bloemen hoeft niet altijd in een vaas te passen. Je hebt bijvoorbeeld ook bloementaarten. Een boeket bloemen wordt hierbij als taart opgemaakt.


Dus nee, je kunt zo'n bloementaart niet eten. Het is een boeket bloemen in een heel aparte (feestelijke) vorm. Er zijn bloementaarten voor geboortes, trouwerijen, verjaardagen, romantische gelegenheden en veel meer.

Eigenlijk kun je een bloementaart op iedere gelegenheid "serveren". Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en gemaakt van veel verschillende soorten bloemen. O.a. gerbera's, chrysanten bolletjes, witte en rode roosjes en hypericum lenen zich goed voor een bloementaart.

Wil je voorbeelden zien van bloementaarten? Kijk dan bij de Bloemen Specialist. Die leveren via internet bloementaarten voor alle gelegenheden. Bijvoorbeeld bloementaarten voor de geboorte van een jongen, meisje of tweeling, romantische bloementaarten, een boerenbonte bloementaart, en nog veel meer. Kijk daar voor alle voorbeelden en mogelijkheden van een bloementaart.