Een canvasfoto. Een gewild kado.

Een canvasfoto is al jaren een populair cadeau. Vooral bij opa's en oma's is dit een gewild kado.


En dat zal voorlopig niet veranderen, want niet alleen worden de canvasfoto's steeds beter van kwaliteit, ook het aantal aanbieders groeit steeds meer, en (mede daardoor) worden de prijzen voor een canvasfoto steeds lager.

Wil je weten wat goede aanbieders van een canvasfoto zijn? Kijk dan in het overzicht beste winkels voor een foto op canvas van de consumenteninformatie site Beste Kopen.

Het is niet verwonderlijk dat een canvasfoto een populair cadeau is. Een canvasfoto is niet zo maar een foto voor aan de muur. Het ademt de stijl van een schilderij uit. Dat komt doordat canvas een echt doek is. Je kunt een canvasfoto inlijsten maar dat is niet nodig. Meestal wordt een foto op canvas op een houten frame gespannen en kan dan meteen worden opgehangen. Van dit frame zie je niets, maar de foto krijgt er brede zijkanten van waarin de foto door kan lopen.

Deze brede rand, met bedrukking, is heel mooi bij canvasfoto's. Maar hou hier wel rekening mee met de foto. Hoe dikker de zijkanten van de canvasfoto zijn (dat kun je vaak zelf bepalen) hoe groter het deel van de randen van de foto die aan de zijkant terecht komt.

Ook heeft het doek vele voordelen. Dit is gemaakt van sterk hennep. Dat betekent dat een canvasfoto tegen krassen kan en gewoon met een vochtige doek schoongemaakt kan worden.

Kijk voor alle informatie en prijzen van canvasfoto's bij de bovengenoemde beste winkels om een canvasfoto te kopen.

Foto: Canvas Company