Foto in kristal

Het laseren van een foto in kristal kan een bijzonder mooi cadeau opleveren. Ook bij een relatiegeschenk of als aandenken van een overledene wordt deze techniek vaak gebruikt.Ook zijn fotokristallen een gewild cadeau dat een bruidspaar weg kan geven aan de gasten op hun bruiloft.


Foto in kristal laseren
Chrystal Laserworks is een bedrijf dat zich bezig houdt met het laseren van foto's, logo's en teksten in kristal. Dat doen ze op een bijzonder vakkundige manier. Je stuurt een foto naar hen op en Chrystal Laserworks controleert of de foto voldoet aan de eisen om op kristal te lazeren. Indien nodig worden er gratis aanpassingen aan de foto gedaan zodat deze optimaal uitkomt op het kristal dat jij gekozen hebt.

3D foto in kristal
Chrystal Laserworks is zelfs in staat om een gewone (2D) foto als 3D afbeelding in kristal te laseren. Dat geeft natuurlijk helemaal een mooi effect. Niet iedere foto is hier echter voor geschikt, Chrystal Laserworks kan dat voor je beoordelen.

Bekijk op de website van Chrystal Laserworks alle mogelijkheden van een foto in kristal, zoals kristalblokken, tafelmodellen en vormen (hart, ovaal, boog, asymmetrisch e.d.).