Een persoonlijk Valentijnsdag cadeau

Wil je dit jaar, met 14 februari op Valentijnsdag, een leuk origineel maar ook heel persoonlijk cadeau geven? Dan zijn er volop mogelijkheden. Via internet kun je eenvoudig persoonlijke Valentijnsdag cadeaus bestellen met eigen teksten, foto's en zelfs geluidsfragmenten.Zo zijn er de bekende producten met een eigen foto er op. Je kent de placemats, bekers en muismatten met een eigen foto vast wel, maar er zijn ook meer romantische fotocadeaus te bestellen. Een knuffel met een eigen tekst bijvoorbeeld, hartvormige onderzetters, ondergoed met je eigen foto, en nog veel meer.

In opmars zijn de cadeaus waarin ook een persoonlijk geluid is verwerkt. Heel geschikt als cadeau voor Valentijnsdag is de kaart met een liefdeslied waarin de naam van de ontvanger is verwerkt. Ook kun je via de telefoon een persoonlijke boodschap inspreken. Die wordt dan op een wenskaart geplaatst en naar het door jou opgegeven adres gestuurd. Als je ontvanger de kaart openklapt hoort hij of zij jouw persoonlijke boodschap.

Op YourSurprise kun je alle informatie vinden over dit soort persoonlijke Valentijnsdag cadeaus. Meer Valentijnsdag tips zijn te vinden op de website Valentijnsdag Cadeau Ideeen.