Parfum

Parfum, het is al eeuwen een gewild cadeau bij vrouwen. Welke vrouw wordt er nu niet graag verrast met een heerlijk geurtje? Is het een origineel cadeau? Mwa, dat misschien niet. Maar het is wel een cadeau dat altijd in de smaak valt!

Je hoeft niet naar de drogist te rennen om parfum te kopen. Parfum is online te koop bij een groot aantal online parfumerie zaken en drogisterijen waarvan we hieronder de besten en meest voordeligste vermelden. Deze online parfumwinkels leveren een enorm assortiment aan parfums tegen zeer scherpe prijzen. Je vindt er alleen top geuren en geen namaak parfums zoals in zo veel onbetrouwbare webwinkels.

Top 3 parfumwinkels

1. De iParfumerie
2. Parfum Postorder
3. De Parfumwinkel

Hoe werkt parfum?
Een parfum bestaat uit water, alcohol en geurbestanddelen. Na het opbrengen verdampt de alcohol snel en blijven de geurbestanddelen achter op de huid. Het duurt uren voordat deze verdampen. Dat je direct na het ipbrengen nog weinig van de parfum ruikt komt omdat je neus verdoofd wordt door de alcohol.

Wanneer is het parfum en wanneer eau de toilette?
Dat hangt van de samenstelling af, en dan met name van de hoeveelheid geurbestanddelen in het geurtje. Hieronder een overzicht:

Parfum of parfum extract: Bevat 20% tot 40% geurbestanddelen
Eau de parfum: Bevat 10 tot 20% geurbestanddelen
Eau de toilette: Bevat 5 tot 10% geurbestanddelen
Eau de cologne: Bevat 2 tot 3% geurbestanddelen