Foto op canvas

Een ideaal cadeau voor met name ouders (en opa's en oma's) is een foto op canvas. Zet er kleinkinderen op en succes is verzekerd. Maar je kunt meer met canvasdoeken. Laat je allermooiste foto, of de mooiste foto van de ontvanger van het cadeau, op canvas printen en je hebt een geweldig geschenk.

Wat is een foto op canvas?
Canvasdoeken worden met speciale printers op canvas geprint. Oorspronkelijk is canvas een schilderijdoek van hennepvezels, maar tegenwoordig wordt er linnen of een mix van katoen met polyester gebruikt. Schilders als Van Gogh en Rembrand gebruikten al een canvasdoek gespannen op een houten frame. De met een foto bedrukte canvasdoeken zijn dus eigenlijk gelijk aan die klassieke schildersdoeken en geven een zelfde effect. Het is daarom ook mooi om een canvasdoek met een tekening of schilderij te laten bedrukken in plaats van met een foto.

Je mooiste foto als schilderij
Natuurlijk komt een mooie foto op canvas pas echt goed tot zijn recht als deze vakkundig is geprint en bespannen, door vakmensen met de juiste apparatuur. Daarom hebben we hier de beste 5 canvas-aanbieders voor je:

Top 5 aanbieders foto's op canvas


1. Actiecanvas
2. Je Foto op Canvas
3. Digidoek
4. Canvassite
5. Picture Factory