Tips voor een kindercadeau


Wat kun je kinderen aan speelgoed cadeau doen? Voor een verjaardag, Sinterklaas of Kerst, of gewoon zomaar, omdat ze een kadootje verdienen. Hier geven we enkele handige tips voor kindercadeaus met links naar de goedkoopste aanbiedingen.

Speelgoed dat ieder kind wel cadeau wil hebben zijn LEGO en Playmobil. Dit speelgoed is het meest gevraagde kindercadeau. Het assortiment LEGO en Playmobil is zo groot dat er voor ieder kind wel een geschikt cadeau te vinden is. Of het nu een stoere cowboy of een paardenmeisje is.Voor jongens zijn speelgoedauto's altijd een welkom cadeau. Eventueel in combinatie met een garage of een leuk speelkleed waarop wegen zijn afgebeeld. Heel populaire speelgoed op dit gebied zijn speelgoedgarages.
Heel leerzaam speelgoed is semi-wetenschappelijk speelgoed. Speelgoed met bijvoorbeeld proefjes is heel interessant en leuk is ook de speelgoedserie anatomie van de mens. Dit zijn een soort puzzels waarbij je zelf een hoofd op een hart in elkaar moet zetten. Daarbij leer je alles over het menselijk lichaam. Een heel leerzaam kindercadeau. Een stapje verder gaat EIN o Science met speelgoed waarmee je alles leert over de werking van cellen, het ecosysteem, het milieu, wetenschap of het menselijk lichaam. Heel verantwoord speelgoed wat kinderen heel leuk vinden.

Er is hoe dan ook heel veel educatief kinderspeelgoed te koop. Deze cadeaus voor kinderen zijn niet alleen heel leerzaam maar ook heel leuk om mee te spelen. Ze prikkelen de fantasie en de nieuwsgierigheid van jongens en meisjes.

Voor knutselaars kunnen we het knutselmateriaal van Crayola aanbevelen. Kwalitatief uitstekende knutselspullen voor weinig geld. Een ideaal kindercadeau voor kleine crea bea's.
Ook heel leuk, de houten knikkerbanen van bijvoorbeeld HABA. En natuurlijk is er de bekende houten trein. Jongens bouwen verder graag met Meccano of Mega Bloks. En de Revell bouwpakketten zijn bij wat oudere jongens een gewild cadeau. Niet alleen vliegtuigen maar complete schepen zijn met dit speelgoed op schaal na te bouwen.

Een klassieker bij meisjes is het poppenhuis. Geef  een compleet poppenhuis of leuke accessoires voor het poppenhuis cadeau. En tienerpoppen als Barbie en Steffi zijn ook bekend bij alle meiden.
Altijd leuk, voor zowel jongens als meisjes, is een gezelschapsspel als cadeau.

Kortom, een kindercadeau is heus niet zo moeilijk te vinden. En bovendien niet duur als je deze bij bovenstaande adressen besteld.

Kijk op de Speelgoed Blog voor nog veel meer speelgoed tips.