Telefoonhoesjes met foto


Bestel nu een telefooncase, cover of telefoonhoesje met een eigen foto, logo en/of tekst. Een telefoonhoesje dat niemand anders heeft, persoonlijk en uniek! Leuk om te geven, leuk om te krijgen, maar ook leuk om voor jezelf te kopen. Hier vind je alle informatie over telefoonhoesjes met foto.

Deze telefoonhoesjes en covers met eigen foto zijn er voor vrijwel alle smartphones, de  iPhone en de iPad. Heb je een telefoon van LG, Samsung, Sony, Motorola, Nokia, Apple, HTC, Huawei, Google of Blackberry dan is er een telefoonhoesje met foto volgens eigen ontwerp te bestellen bij één van de aanbieders.Deze aanbieders werken niet allemaal op dezelfde manier. GoCustomized maakt cases, covers en telefoonhoesjes van hoge kwaliteit die worden bedrukt (er wordt dus geen gebruik gemaakt van stickers), hierdoor zijn de hoesjes krasvast en sterk. Bij DesignSkins wordt wel gebruik gemaakt van stickers. Het voordeel is dat deze tweede aanbieder voor vrijwel iedere smartphone een telefoonhoesje met eigen foto kan leren.

Je hebt de keuze uit verschillende hoesjes, bijvoorbeeld een standaardhoesje, een walletcase (met portemonnee) of een smartcover. In drie simpele stappen voorzie je het smartphonehoesje van een eigen foto of logo, en eventueel van een tekst.Deze telefoonhoesjes met foto zijn opvallend goedkoop. Onder de 15 euro heb je al een uniek hardcase telefoonhoesje waarbij jouw ontwerp met foto in kleur direct op de case is gedrukt. Voor een portemonnee-hoesje (walletcase) betaal je een kleine 20 euro. Voor dat geld worden de telefoonhoesjes met foto bij sommige aanbieders ook nog eens de volgende dag gratis toegestuurd!

Foto's:  GoCustomized